Εταιρεία

Η Mesimvria Enterprises Ltd είναι ένα μοναδικό Media House με εξειδίκευση στο χώρο της συνδρομητικής τηλεοπτικής βιομηχανίας και στελεχώνεται από προσωπικό με πολύχρονη εμπειρία.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς διαχείρισης τηλεοπτικών καναλιών και τηλεοπτικών δικαιωμάτων ταινιών, τηλεοπτικών σειρών, ντοκιμαντέρ, καθώς και παροχής υπηρεσιών μετάφρασης, υποτιτλισμού και μεταγλώττισης.

Το 2014, μετά από αποκλειστική συμφωνία με τις Αττικές Εκδόσεις, η Mesimvria πρόσθεσε στον τηλεοπτικό χάρτη της Κύπρου το κανάλι Greek Cinema.

Από το 2015 διαθέτει το κινηματογραφικό κανάλι Movies Best HD, μετά από σύναψη αποκλειστικής συμφωνίας με την Greko Television Services Ltd.

Η Mesimvria διαχειρίζεται αποκλειστικά την εμπορική εκμετάλλευση του διαφημιστικού χρόνου στα κανάλια Fox, Foxlife και National Geographic για την Κυπριακή αγορά.

Επίσης, στο πλαίσιο επέκτασης των εργασιών της, το 2018 δημιουργεί μια νέα εταιρεία εξειδικευμένη σε προϊόντα branding. Η Branding Park Cyprus, σε συνάρτηση με τους διεθνείς συνεργάτες της, προσφέρει νέες, καινοτόμες λύσεις branding χρησιμοποιώντας εξαιρετικής ποιότητας υλικά, δημιουργικούς σχεδιασμούς, με περιβαλλοντική υπευθυνότητα και πληθώρα επιλογών, κάνοντας το κάθε brand ξεχωριστό.

Οι συνεργάτες μας