Η 95η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR® ζωντανά & αποκλειστικά στο MOVIES BEST HD

Μοιραστείτε:

Για άλλη μια χρονιά, το MOVIES BEST HD, σε συνεργασία με την COSMOTE TV, θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά την τελετή απονομής των βραβείων OSCAR®.

Η 95η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 (02:00πμ Δευτέρα 13 Μαρτίου ώρα Κύπρου) στο Dolby® Theatre at Ovation Hollywood και θα μεταδίδεται ζωντανά σε πάνω από 200 χώρες, ανάμεσά τους και η Κύπρος.

Η μεγάλη βραδιά θα ξεκινήσει την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 22:30 με live εκπομπή από την Αθήνα την οποία θα παρουσιάζει ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Από το στούντιο θα περάσουν επώνυμοι καλεσμένοι, ηθοποιοί και celebrities που θα κάνουν σχόλια και προβλέψεις για την πιο συναρπαστική κινηματογραφική βραδιά του χρόνου. Παράλληλα, θα υπάρχει live σύνδεση με τον απεσταλμένο της COSMOTE TV στο Hollywood, Γιώργο Σατσίδη, που θα μεταφέρει τις αφίξεις των σταρ στο κόκκινο χαλί, τις αποκλειστικές δηλώσεις και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Η ζωντανή μετάδοση της λαμπερής τελετής των βραβείων OSCAR® θα αρχίσει στις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα, με ελληνικό σχολιασμό από τον Κουτσογιαννόπουλο.

Tα βραβεία OSCAR® θα προβληθούν ξανά, την Δευτέρα 13 Μαρτίου στις 17:30 με το κόκκινο χαλί και στις 21:00 με την τελετή, και στις 19 και 25 Μαρτίου.

Για όλο τον μήνα Μάρτιο, το MOVIES BEST HD θα έχει ένα μοναδικό αφιέρωμα με ταινίες που έχουν βραβευτεί ή έχουν προταθεί για Oscar, με μία τουλάχιστον ταινία καθημερινά στην prime-time ζώνη (19:00-23:00). Το αφιέρωμα περιλαμβάνει αριστουργήματα του κινηματογράφου όπως: 127 HOURS, BRAVEHEART, JFK, JUNO, MOULIN ROUGE, SAVING MR BANKS, THE DESCENDANTS, WALL STREET.

Το MOVIES BEST HD αποτελεί τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Το MOVIES BEST HD μετέδωσε και φέτος ζωντανά και αποκλειστικά την τελετή απονομής των βραβείων OSCAR®

Για άλλη μια χρονιά το MOVIES BEST HD, μετέδωσε ζωντανά και αποκλειστικά την τελετή απονομής των βραβείων OSCAR®...

MOVIES BEST HD: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το MOVIES BEST HD, όπως κάθε χρόνο...