ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΕΜΜΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Μοιραστείτε:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κύπρο ο ημιτελικός των 49ων Διεθνών Βραβείων EMMY από τη Διεθνή Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών (International Academy of Television Arts & Sciences). Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οικοδεσπότης ήταν η εταιρεία Mesimvria Enterprises Ltd.

Τα Διεθνή Βραβεία ΕΜΜΥ αποτελούν αναγνώριση των καλύτερων προγραμμάτων τα οποία παράγονται εκτός Ηνωμένων Πολιτειών και προβάλλονται σε ολόκληρο τον κόσμο σε τηλεόραση και εναλλακτικά μέσα όπως είναι η πλατφόρμα Netflix.

Η διαδικασία που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά είχε διάρκεια 6 ωρών περίπου τηρώντας υψηλές προδιαγραφές εμπιστευτικότητας και ασφάλειας υπό την συνεχή επίβλεψη της Ακαδημίας.

Οι κριτές, όλοι επαγγελματίες από το χώρο της τηλεόρασης από όλο τον κόσμο και από την Κύπρο, κλήθηκαν να ψηφίσουν στην κατηγορία ‘Καλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία’.

Ο επαγγελματισμός και η καλή διάθεση εκ μέρους των κριτών ήταν στοιχεία καθοριστικά για τη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης!

ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΕΜΜΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Τα Διεθνή Βραβεία ΕΜΜΥ αποτελούν αναγνώριση των καλύτερων προγραμμάτων τα οποία παράγονται εκτός Ηνωμένων Πολιτειών και προβάλλονται σε ολόκληρο τον κόσμο σε τηλεόραση και εναλλακτικά μέσα όπως είναι η πλατφόρμα Netflix

Η 93η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR® ζωντανά & αποκλειστικά στο MOVIES BEST HD

Για άλλη μια χρονιά, το MOVIES BEST HD, σε συνεργασία με την COSMOTE TV, θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά την τελετή απονομής των βραβείων OSCAR®.