Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ MONTREUX MEDIA VENTURES ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗ MESIMVRIA ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΣΕ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

Μοιραστείτε:

Η Montreux Media Ventures (MMV), διεθνής εταιρεία στο χώρο των media και θυγατρική του Montreux Jazz Festival, συνεχίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητες της σε όλο τον κόσμο διορίζοντας τη Mesimvria Enterprises Ltd ως αποκλειστικό αντιπρόσωπο πωλήσεων για την περιοχή της Κύπρου και της Ελλάδας. Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, η Mesimvria θα αντιπροσωπεύει την MMV για τη διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Η Mesimvria Enterprises Ltd είναι ένα μοναδικό media house σε Κύπρο και Ελλάδα με εξειδίκευση στο χώρο της συνδρομητικής τηλεοπτικής βιομηχανίας καθώς και στο χώρο του branding. Με τον Γιώργο Ξιναρή ως Διευθύνοντα Σύμβουλο, η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς διαχείρισης τηλεοπτικών καναλιών και τηλεοπτικών δικαιωμάτων ταινιών, τηλεοπτικών σειρών, ντοκιμαντέρ καθώς και παροχής υπηρεσιών μετάφρασης, υποτιτλισμού και μεταγλώττισης.

Ο Nicholas Bonard, Διευθύνων Σύμβουλος της MMV ανέφερε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τη Mesimvria της οποίας η μακρόχρονη εμπειρία και φήμη στο χώρο της συνδρομητικής τηλεόρασης είναι μοναδική, και ανυπομονούμε να φέρουμε το brand και τα προγράμματα του Φεστιβάλ του Μοντρέ σε σταθμούς και μιντιακά μέσα της περιοχής”.

Ο Γιώργος Ξιναρής, Διευθύνων Σύμβουλος της Mesimvria ανέφερε: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την απόφαση της MMV να μας εμπιστευτεί τις πωλήσεις και την προώθηση των σημαντικών εκδηλώσεων της για την Κύπρο και την Ελλάδα και θέλουμε να να αποδείξουμε ότι η απόφαση τους να συνεργαστούν μαζί μας ήταν σωστή. Είμαστε βέβαιοι ότι η MMV θα συνεχίσει να εμπλουτίζει την ιστορία της μουσικής με περισσότερες μοναδικές εκδηλώσεις.”

Με αφετηρία τον Δεκέμβριο του 2019, η MMV ανέλαβε να εξελίξει το Φεστιβάλ από ένα ετήσιο γεγονός και πρότυπο φιλοξενίας σε μία ανεξάρτητη διεθνή εταιρεία στο χώρο των media. Η αποστολή της είναι να διαφοροποιήσει την προβολή και τα έσοδα του Φεστιβάλ με την παραγωγή υψηλής ποιότητας περιεχομένου αλλά και να αναπτύξει εξειδικευμένες μουσικές εμπειρίες για πελάτες, δισκογραφικές εταιρείες και brands.

To Montreux Jazz Festival, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη λίμνη της Γενεύης στην Ελβετία, θα διεξαχθεί φέτος μεταξύ 3 και 18 Ιουλίου 2020. Το Φεστιβάλ προσελκύει 250,000 λάτρεις της μουσικής κάθε χρόνο και έχει ήδη ανακοινώσει τις συμμετοχές των Lenny Kravitz και Lionel Richie.

Το MOVIES BEST HD μετέδωσε και φέτος ζωντανά και αποκλειστικά την τελετή απονομής των βραβείων OSCAR®

Για άλλη μια χρονιά το MOVIES BEST HD, μετέδωσε ζωντανά και αποκλειστικά την τελετή απονομής των βραβείων OSCAR®...

MOVIES BEST HD: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το MOVIES BEST HD, όπως κάθε χρόνο...