Το MOVIES BEST HD μετέδωσε και φέτος ζωντανά και αποκλειστικά την τελετή απονομής των βραβείων OSCAR®

Μοιραστείτε:

Για άλλη μια χρονιά το MOVIES BEST HD, μετέδωσε ζωντανά και αποκλειστικά την τελετή απονομής των βραβείων OSCAR®. Η 96η τελετή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 στο Dolby Theatre, στο Λος Άντζελες.

Όπως αναμενόταν, η ταινία OPPENHEIMER ήταν ο νικητής της βραδιάς κερδίζοντας 7 αγαλματίδια, ανάμεσά τους αυτά για Καλύτερη Ταινία, Καλύτερη Σκηνοθεσία (Christopher Nolan), Καλύτερου Α’ Αντρικού Ρόλου (Cillian Murphy), και Καλύτερου Β’ Αντρικού Ρόλου (Robert Downey Jr).

Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, POOR THINGS, κατάφερε να φύγει με 4 Βραβεία, με πιο σημαντικό αυτό που κέρδισε η Emma Stone (Καλύτερου Α’ Γυναικείου Ρόλου), με την ίδια να δηλώνει σοκαρισμένη για την τιμή που της έγινε.

Καμία έκπληξη στο βραβείο Καλύτερου Β’ Γυναικείου Ρόλου (THE HOLDOVERS) που πήγε στην καταπληκτική Da’Vine Joy Randolph η οποία συγκίνησε το κοινό με την ομιλία της.

Αποδεχόμενος το Oscar, ο νικητής για τον Α’ Αντρικό Ρόλο Cillian Murphy, δήλωσε συναισθηματικά φορτισμένος και αφιέρωσε το βραβείο σε όλους τους ειρηνοποιούς του κόσμου, ενώ ο σκηνοθέτης Christopher Nolan, ο οποίος στο παρελθόν είχε προταθεί άλλες 8 φορές για Oscar, ευχαρίστησε όσους πίστεψαν σε αυτόν.

Η Billie Eilish και ο Finneas O’Connell έγραψαν ιστορία αφού με το τραγούδι τους ‘What Was I Made For’ από την ταινία BARBIE, έγιναν οι νεαρότεροι μουσικοί που κέρδισαν 2 φορές το πολύτιμο αγαλματίδιο. Το highlight της βραδιάς, όμως, ήταν η στιγμή που ο Ryan Gosling τραγούδησε το ‘I’m Just Ken’, το άλλο υποψήφιο τραγούδι από την ταινία BARBIE, ξεσηκώνοντας το κοινό που όρθιο τραγουδούσε μαζί του.

Την τελετή παρουσίασε και φέτος ο μοναδικός Jimmy Kimmel.

Άλλη μια αξέχαστη βραδιά του κινηματογράφου πέρασε στην ιστορία και περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη!

 

MOVIES BEST HD! ΤΗΕ ΒΕST PLACE FOR MOVIES!
Για τον τηλεοπτικό οδηγό του καναλιού MOVIES BEST ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα www.mesimvria.com

Το κανάλι διατίθεται από τις συνδρομητικές πλατφόρμες CABLENET (θέση 101)
και CYTAVISION (θέσεις 49 & 349)

MOVIES BEST HD: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το MOVIES BEST HD, όπως κάθε χρόνο...

ΤΑ OSCARS® ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2026 ΣΤΟ MOVIES BEST HD

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία των τελευταίων χρόνων μεταξύ Walt Disney Company και Mesimvria Enterprises...