ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΣΤΟ MOVIES BEST HD!

Μοιραστείτε:

Ο στολισμός, τα γλυκά, τα δώρα, και φυσικά οι ταινίες, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της χριστουγεννιάτικης περιόδου. Για άλλη μια χρονιά, το MOVIES BEST HD παρουσιάζει τη ‘Χριστουγεννιάτικη Ζώνη’ με ταινίες στο πνεύμα των ημερών. Την ημέρα των Χριστουγέννων και κάθε Σάββατο του Δεκέμβρη στις 9 το βράδυ.

THE CHRISTMAS CHECKLIST – 1ο ΜΕΡΟΣ (Σάββατο 2/12) & 2Ο ΜΕΡΟΣ (Σάββατο 9/12) – Η Έμιλι έχει στα χέρια της μια λίστα που της άφησε η μαμά της προτού πεθάνει. Η λίστα περιλαμβάνει 12 επιθυμίες της μαμάς που η κόρη πρέπει να εκπληρώσει.

MISTLETOE RANCH (Σάββατο 16/12) – Όταν η Έιμι μαθαίνει ότι οι παραδοσιακές γιορτινές εκδηλώσεις στο ράντσο της οικογένειας της κινδυνεύουν να ακυρωθούν, θα κάνει το παν για να μην συμβεί κάτι τέτοιο.

CLOUDY WITH A CHANCE OF CHRISTMAS (Σάββατο 23/12) – Μια γνωστή παρουσιάστρια απογοητεύεται όταν μαθαίνει ότι συμπαρουσιαστής της στο χριστουγεννιάτικο σόου θα είναι ένας άντρας που αντιπαθεί.

SAVING CHRISTMAS SPIRIT (Δευτέρα 25/12) – Ρομαντική χριστουγεννιάτικη ταινία για μια αρχαιολόγο που, ψάχνοντας για ένα αρχαίο μνημείο στη Σκωτία, βρίσκει τον έρωτα.

THE HOLIDAY DATING GUIDE (Σάββατο 30/12) – Ρομαντική χριστουγεννιάτικη ταινία με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Μενούνος, η οποία υποδύεται μια συγγραφέα που εκδίδει ένα οδηγό για ραντεβού. Για να πείσει, όμως, ότι οι συμβουλές της έχουν αποτέλεσμα, πρέπει να κάνει έναν άντρα να την ερωτευτεί μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων – σε 12 μέρες!

MOVIES BEST HD! ΤΗΕ HOME OF MOVIES!
Για τον τηλεοπτικό οδηγό του καναλιού MOVIES BEST ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα www.mesimvria.com

Το κανάλι MOVIES BEST HD διατίθεται από τις συνδρομητικές πλατφόρμες
CABLENET (θέση 101) και CYTAVISION (θέσεις 49 & 349)

Το MOVIES BEST HD μετέδωσε και φέτος ζωντανά και αποκλειστικά την τελετή απονομής των βραβείων OSCAR®

Για άλλη μια χρονιά το MOVIES BEST HD, μετέδωσε ζωντανά και αποκλειστικά την τελετή απονομής των βραβείων OSCAR®...

MOVIES BEST HD: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το MOVIES BEST HD, όπως κάθε χρόνο...