Το FOX απευθύνεται σε ένα δυναμικό και απαιτητικό κοινό, προσφέροντας τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες και καινοτόμες σειρές αλλά και μεγάλες, κλασσικές, τηλεοπτικές επιτυχίες. Αποτελεί ένα τολμηρό προορισμό ψυχαγωγίας για τους fans περιπέτειας, κωμωδίας και animation, που θέλουν να μοιράζονται τις αγαπημένες σειρές με φίλους και οικογένεια, στο FOX.

Το FOX Life αποτελεί ένα παγκόσμιο ψυχαγωγικό για ένα παθιασμένο και αφοσιωμένο, γυναικείο κυρίως, κοινό. Προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό scripted και non-scripted περιεχομένου, αποδεικνύοντας ότι η ποιότητα υπάρχει σε όλα τα είδη και το κοινό μπορεί να την απολαύσει χωρίς συμβιβασμούς.

Η εξερεύνηση βρίσκεται στο DNA του National Geographic για περισσότερα από 130 χρόνια. Με στόχο την προώθηση της γνώσης και την κατανόηση του κόσμου, το National Geographic δεσμεύεται στη διανομή κορυφαίου παγκοσμίως περιεχομένου σχετικό με την επιστήμη, την περιπέτεια και την εξερεύνηση, καθώς οι φοβερές ιστορίες έχουν τη δύναμη να μεταμορφώνουν τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο και το ρόλο μας σε αυτό.

Η Mesimvria Enterprises LTD μετά από συνεργασία με την FOX Networks Group (FNG) Greece διαχειρίζεται αποκλειστικά την εμπορική εκμετάλλευση του διαφημιστικού χρόνου για την Κυπριακή αγορά στα κανάλια FOX, FOXlife και National Geographic.

Δείτε το πρόγραμμα

FOX

FOXlife

National Geographic