Η 93η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR® ζωντανά & αποκλειστικά στο MOVIES BEST HD

Μοιραστείτε:

Για άλλη μια χρονιά, το MOVIES BEST HD, σε συνεργασία με την COSMOTE TV, θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά την τελετή απονομής των βραβείων OSCAR®.

Η 93η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Απριλίου (3:00πμ Δευτέρα 26 Απριλίου ώρα Κύπρου) και για πρώτη φορά θα λάβει χώρα σε δύο σημεία: το Dolby Theatre και το Union Station, τον εμβληματικό κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Λος Άντζελες.

Το λαμπερό γεγονός θα μεταδίδεται ζωντανά σε 225 χώρες, ανάμεσά τους και η Κύπρος.
Η μεγάλη βραδιά θα ξεκινήσει την Κυριακή 25 Απριλίου στις 23:30 με live εκπομπή από την Αθήνα την οποία θα συντονίζει ο κριτικός κινηματογράφου Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Από το στούντιο θα περάσουν επώνυμοι καλεσμένοι, ηθοποιοί και celebrities που θα κάνουν σχόλια και προβλέψεις για την πιο συναρπαστική κινηματογραφική βραδιά του χρόνου. Παράλληλα, θα υπάρχει live σύνδεση με τις αφίξεις των σταρ στο κόκκινο χαλί. Στις 03:00 τα ξημερώματα θα συνδεθούμε ζωντανά με το Λος Άντζελες για να παρακολουθήσουμε την τελετή με ελληνικό σχολιασμό από τον Γιώργο Σατσίδη και τη Χριστίνα Μπίθα, που θα βρίσκονται στο Λος Άντζελες.
Η επανάληψη της τελετής θα προβληθεί τη Δευτέρα 26 Απριλίου στις 21:00.

Για όλο τον Απρίλιο, το MOVIES BEST HD έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό αφιέρωμα με ταινίες που έχουν βραβευτεί ή έχουν προταθεί για Oscar, με μία τουλάχιστον ταινία καθημερινά στην prime-time ζώνη (19:00-23:00). Το αφιέρωμα περιλαμβάνει μερικά από τα αριστουργήματα του κινηματογράφου όπως: FIGHT CLUB, DEAD POETS SOCIETY, NIXON, PEARL HARBOR, THE REVENANT, EVITA, PRETTY WOMAN, BIRDMAN, L.A. CONFIDENTIAL.

Το MOVIES BEST HD αποτελεί τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Στις 26 Απριλίου, συντονιστείτε για μια αξέχαστη βραδιά!

MOVIES BEST HD!
ΤΗΕ HOME OF MOVIES!
Για τον τηλεοπτικό οδηγό του καναλιού MOVIES BEST ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα www.mesimvria.com
Το κανάλι MOVIES BEST HD διατίθεται από τις συνδρομητικές πλατφόρμες
CABLENET (Θέση 101) και CYTAVISION (Θέσεις 49 &349)

Το MOVIES BEST HD μετέδωσε και φέτος ζωντανά και αποκλειστικά την τελετή απονομής των βραβείων OSCAR®

Για άλλη μια χρονιά το MOVIES BEST HD, μετέδωσε ζωντανά και αποκλειστικά την τελετή απονομής των βραβείων OSCAR®...

MOVIES BEST HD: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το MOVIES BEST HD, όπως κάθε χρόνο...