Η 94η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR® ζωντανά & αποκλειστικά στο MOVIES BEST HD

Μοιραστείτε:

Για άλλη μια χρονιά, το MOVIES BEST HD, σε συνεργασία με την COSMOTE TV, θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά την τελετή απονομής των βραβείων OSCAR®.

Η 94η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022 (03:00πμ Δευτέρα 28 Μαρτίου ώρα Κύπρου) στο Dolby Theatre at Hollywood & Highland Center και θα μεταδίδεται ζωντανά σε πάνω από 200 χώρες, ανάμεσά τους και η Κύπρος.

Η μεγάλη βραδιά θα ξεκινήσει την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 23:00 με live εκπομπή από την Αθήνα την οποία θα συντονίζουν οι κριτικοί κινηματογράφου Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και Λουκάς Κατσίκας. Από το στούντιο θα περάσουν επώνυμοι καλεσμένοι, ηθοποιοί και celebrities που θα κάνουν σχόλια και προβλέψεις για την πιο συναρπαστική κινηματογραφική βραδιά του χρόνου. Παράλληλα, θα υπάρχει live σύνδεση με τις αφίξεις των σταρ στο κόκκινο χαλί, μεταφέροντας τις αποκλειστικές δηλώσεις και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Η ζωντανή μετάδοση της λαμπερής τελετής των βραβείων OSCAR® θα αρχίσει στις 03:00 μετά τα μεσάνυχτα, με ελληνικό σχολιασμό από τους Κουτσογιαννόπουλο και Κατσίκα.

Η απονομή θα προβληθεί ξανά την Δευτέρα 28 Μαρτίου, στις 19:00 με το κόκκινο χαλί και στις 21:00 με την τελετή.
Τη φετινή παρουσίαση έχουν αναλάβει τρεις γυναίκες κωμικοί, η Regina Hall, η Amy Schumer και η Wanda Sykes. Είναι το πρώτο γυναικείο τρίο που παρουσιάζει τα βραβεία στην ιστορία του θεσμού. Αυτές οι δυναμικές, αστείες γυναίκες αναμένεται να χαρίσουν στους τηλεθεατές ένα εκπληκτικό σόου γεμάτο από αξέχαστες στιγμές γέλιου.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, βραβεία θα παρουσιάσουν πολλά λαμπερά αστέρια του Χόλιγουντ, ανάμεσα τους οι Kevin Costner, Lady Gaga, Anthony Hopkins, Mila Kunis, John Travolta, Uma Thurman και πάρα πολλοί άλλοι.
Η ταινία POWER OF THE DOG με σκηνοθέτη την Jane Campion οδηγεί την κούρσα των υποψηφιοτήτων διεκδικώντας 12 βραβεία, ενώ από κοντά ακολουθεί η ταινία DUNE με 10 υποψηφιότητες. Όσο για τα OSCAR® καλύτερων ηθοποιών, τεράστια ονόματα διεκδικούν το πολυπόθητο βραβείο, ανάμεσά τους οι Nicole Kidman, Penelope Cruz, Jessica Chastain, Javier Bardem, Benedict Cumberbatch, Denzel Washington και Will Smith.

Το MOVIES BEST HD αποτελεί τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Στις 27 Μαρτίου, συντονιστείτε για μια αξέχαστη βραδιά!

MOVIES BEST HD! ΤΗΕ ΒΕST PLACE FOR MOVIES!
Για τον τηλεοπτικό οδηγό του καναλιού MOVIES BEST ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα www.mesimvria.com

Το κανάλι MOVIES BEST HD διατίθεται από τις συνδρομητικές πλατφόρμες
CABLENET και CYTAVISION

Το MOVIES BEST HD μετέδωσε και φέτος ζωντανά και αποκλειστικά την τελετή απονομής των βραβείων OSCAR®

Για άλλη μια χρονιά το MOVIES BEST HD, μετέδωσε ζωντανά και αποκλειστικά την τελετή απονομής των βραβείων OSCAR®...

MOVIES BEST HD: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το MOVIES BEST HD, όπως κάθε χρόνο...