Ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΕΜΜΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗ MESIMVRIA

Μοιραστείτε:

Όπως είχε ανακοινωθεί τον Μάρτιο, η Mesimvria Enterprises Ltd, είχε επιλεγεί από τη Διεθνή Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών να φιλοξενήσει τον ημιτελικό των 48ων Διεθνών Βραβείων ΕΜΜΥ, αυτό το καλοκαίρι. Λόγω της πανδημίας Covid-19, όμως, η ψηφοφορία θα διεξαχθεί διαδικτυακά τον Σεπτέμβριο.

Τα Διεθνή Βραβεία ΕΜΜΥ απονέμονται από την Ακαδημία στα καλύτερα τηλεοπτικά προγράμματα που παράγονται και προβάλλονται εκτός ΗΠΑ από την τηλεόραση και από πλατφόρμες.

Ο ημιτελικός που θα φιλοξενηθεί από το μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας, Γιώργο Ξιναρή, θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου 2020 και θα αφορά προγράμματα στην κατηγορία Τηλεοπτικές Ταινίες/Μίνι-σειρές. Οι ημιτελικοί φιλοξενούνται κάθε χρόνο σε διάφορες πόλεις του κόσμου και πέρσι πραγματοποιήθηκαν σε πόλεις όπως το Παρίσι, το Μπουένος Άιρες, τη Λισαβόνα, το Μαϊάμι και το Τορόντο. Η επιλογή της Mesimvria και της Λευκωσίας ως φιλοξενούσα πόλη, αποτελεί τιμή και συνάμα σπουδαία ευκαιρία για την προώθηση της χώρας μας παγκοσμίως, καθώς θα έχει την τύχη να φιλοξενήσει μια διοργάνωση αυτού του επιπέδου.

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί σε όλο τον κόσμο, όμως, όλες οι διοργανώσεις για το 2020 θα διεξαχθούν το καλοκαίρι διαδικτυακά. Η Mesimvria θα φιλοξενήσει κανονικά τη διοργάνωση στη Λευκωσία το 2021.

“Είμαστε ευγνώμονες για την κατανόηση και τη στήριξη της Mesimvria Enterprises Ltd που προσαρμόστηκε στα δεδομένα και αποφάσισε να φιλοξενήσει τη διοργάνωση διαδικτυακά. Ανυπομονούμε να βρεθούμε στην Κύπρο και τη Λευκωσία για τη διοργάνωση το 2021”, δήλωσε ο Διευθυντής της Κριτικής Επιτροπής των ΕΜΜΥ, Nathaniel Brendel.

Εκ μέρους της Mesimvria, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Γιώργος Ξιναρής δήλωσε: “Ανυπομονούμε για τη συμμετοχή της Κύπρου στους ημιτελικούς των Διεθνών Βραβείων ΕΜΜΥ. Θα είναι ένα πρωτόγνωρο γεγονός που θα προωθήσει σημαντικά την τηλεοπτική βιομηχανία της Κύπρου”.

Η Mesimvria έλαβε πολύ σοβαρά υπόψη την κατάσταση με την επιδημία και, βάζοντας πάνω από οτιδήποτε άλλο την υγεία, αποφάσισε από κοινού με την Ακαδημία, να πάρει τη δύσκολη απόφαση να ακυρωθούν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και για φέτος η διεξαγωγή του ημιτελικού να πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Ευχαριστούμε, όμως, την Ακαδημία και τα στελέχη της που συνεχίζουν να δείχνουν εμπιστοσύνη στην εταιρεία μας με την ανάθεση της διεξαγωγής δύο ημιτελικών το 2021 στη Λευκωσία”.

Οι κριτές είναι επαγγελματίες από τη διεθνή βιομηχανία τηλεόρασης, ανάμεσα τους και Κύπριοι επαγγελματίες του χώρου. Η διοργάνωση αυτή θα βοηθήσει στη γενικότερη προσπάθεια προώθησης της Κύπρου να καταστεί προορισμός διεθνών παραγωγών για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Το MOVIES BEST HD μετέδωσε και φέτος ζωντανά και αποκλειστικά την τελετή απονομής των βραβείων OSCAR®

Για άλλη μια χρονιά το MOVIES BEST HD, μετέδωσε ζωντανά και αποκλειστικά την τελετή απονομής των βραβείων OSCAR®...

MOVIES BEST HD: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το MOVIES BEST HD, όπως κάθε χρόνο...