ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΕΜΜΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Μοιραστείτε:
mesimvria logo

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Mesimvria Enterprises Ltd έχει επιλεγεί από τη Διεθνή Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών (International Academy of Television Arts & Sciences) ως οικοδεσπότης για τη διεξαγωγή ενός ημιτελικού των Διεθνών Βραβείων EMMY στην Κύπρο.

Τα Διεθνή Βραβεία ΕΜΜΥ αποτελούν αναγνώριση των καλύτερων προγραμμάτων τα οποία παράγονται εκτός Ηνωμένων Πολιτειών και προβάλλονται σε ολόκληρο τον κόσμο σε τηλεόραση και εναλλακτικά μέσα όπως είναι η πλατφόρμα Netflix.

Ο ημιτελικός που θα φιλοξενήσει η Κύπρος αφορά την κατηγορία ‘Καλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία’ και θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 3 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι κριτές είναι επαγγελματίες της διεθνούς βιομηχανίας τηλεόρασης αλλά και αντίστοιχοι Κύπριοι επαγγελματίες του χώρου.

Τα βραβεία θα απονεμηθούν τον Νοέμβριο σε τελετή στη Νέα Υόρκη.

Η Mesimvria θεωρεί μεγάλη τιμή την ανάθεση της διεξαγωγής του ημιτελικού από την Ακαδημία και προσβλέπει σε μια εξίσου επιτυχημένη διοργάνωση με την περσινή!

ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΕΜΜΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κύπρο ο ημιτελικός των 49ων Διεθνών Βραβείων EMMY από τη Διεθνή Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών (International Academy of Television Arts & Sciences).

Η 93η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR® ζωντανά & αποκλειστικά στο MOVIES BEST HD

Για άλλη μια χρονιά, το MOVIES BEST HD, σε συνεργασία με την COSMOTE TV, θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά την τελετή απονομής των βραβείων OSCAR®.